De Vanzare Garsoniera Drumul Taberei

  • 49,000€
Aleea Valea Prahovei, Drumul Taberei, Bucuresti, Sector 6

De Vanzare Garsoniera Drumul Taberei

Aleea Valea Prahovei, Drumul Taberei, Bucuresti, Sector 6
  • 49,000€

Prezentare generală

ID-ul proprietății: BF-101
  • Garsoniera
  • Tipul de proprietate
  • 1
  • Room
  • 1
  • Baie
  • 32
  • BF-101
  • ID-ul proprietății

Descriere

Garsoniera Drumul Taberei pentru investitie (are chirias cu 280 eur, poze reale)
Garsoniera de excepție, foarte spatioasa, complet utilata, amenajata de un designer profesionist, amplasare excelenta. Generează venit pasiv din prima zi.
Dorești un venit pasiv fără prea mult efort sau risc, o investiție cu un profit de 15-20% pe an. Atunci citește mai jos toate detaliile:

Avantaje investiție:
Are chirias cu 280 eur, câștig de 1500-3000€ întrucât recuperezi acele luni si chiar pana la un an de încasări care s-ar pierde in mod normal cu finalizarea proiectului, eventuale întârzieri de la dezvoltator sau etapa anevoioasă si costisitoare a amenajărilor Cel mai bun randament din zona imobiliara calculat astfel: (chiria lunaX12 luni)/investiție= aprox. 7% pe an. De menționat ca in afara pandemiei randamentul este 8-9%. In plus la cei 7% se adaugă si aprox 10 % in plus datorat cresterii prețului garsonierelor  ajungând la un total al profitabilității investiției de aprox 17%. ConformIndice imobiliar – IMO Bucuresti, (imobiliare.ro/indicele-imobiliare-ro/bucuresti) preturile in București la garsoniere sunt într-o creștere de 5% in ultimele 6 luni iar pe ultimii 5 ani pre-pandemie au crescut constant cu 10% pe an, așadar ne putem aștepta la o creștere continua a valorii investiției.
Contract de inchiriere pe un an de zile
Designul deosebit si finisajele de excepție atrag un chiriaș premium pe termen lung. Pretul chiriei este mereu cu aprox 50€ peste nivelul pietei.
In plus, daca se doreste, asigur administrarea completa a proprietății (relația cu furnizorii de utilități precum si cu chiriașul, supraveghere plăti, gestionarea eventualelor reparații, etc) + reînchiriere garantata, daca este cazul.
Avantaje imobil:
Renovat complet, instalatie si obiecte sanitare noi, mobilier si electrocasnice noi, in termen de garanție, Conexiuni rapide spre centre de business, facultăți, hipermarketuri, Un număr impresionant de facilitați (Parcul si Piata Drumul Taberei la 5 minute, magazine, grădinița, săli de fitness, săli evenimente, spatii verzi, etc) Amplasarea complexului este excelenta atât pentru studenți cat si pentru cei ce lucrează in București si in zona S-V. Acces rapid metrou, statia Tudor Vladimirescu la 400 metri.
Alte caracteristici: Etaj 8/9, 32 mp utili, strada Aleea Valea Prahovei nr. 5, bloc 9S14, vedere panoramica pe est.

Pret: 49.000eur

  • Adresa valea prahovei
  • Oraș Bucuresti
  • Zonă Sector 6
  • Țară Romania

Detalii

  • ID-ul proprietății: BF-101
  • Preț: 49,000€
  • Dimensiune proprietate: 32 m²
  • Dormitoare: 1
  • Room: 1
  • Baie: 1
  • an constructie: 1969
  • Tipul de proprietate: Garsoniera
  • Oferta: De Vanzare

Date de contact

Oferte
Alexander Davidov

Contactează agentul

Anunțuri similare

  • 50,500€

De Vanzare Garsoniera Drumul Taberei Inchiriata cu 280 eur

  • 50,500€
Drumul Taberei 34, Bucharest, Sector 6
  • 1 Room
  • 32
  • BF-102 Listing ID
  • 39,900€

Garsoniera Militari de Vanzare

  • 39,900€
Strada Sergent Ilie Petre, Chiajna, Ilfov, Sector 6
  • 33
  • SL63 Listing ID

Comparaţie oferte

Compara
Alexander Davidov
  • Alexander Davidov